Diari Més

El germà de Sara Lozano esclata per com està anant el judici

Creu que els testimonis no s'hi estan esforçant prou

La pancarta de suport que hi ha a Montblanc.

El germà de Sara Lozano esclata per com està anant el judiciCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sara Lozano va morir fa poc més de dos anys, en un crim que va tenir lloc el 25 d'octubre del 2015, a Montblanc. És un cas que ha tornat a l'actualitat, ja que des del 20 de febrer s'està celebrant el judici a l'Audiència de Tarragona.

S'han posat en marxa campanyes de suport envers Sara Lozano i avui ha parlat el seu germà, Mario Lozano, qui ha enviat un comunicat als mitjans demostrant la seva decepció per com s'està desenvolupant el judici.

Mario Lozano assegura que «la frase que més he escoltat per part dels declrants és: No me acuerdo, hace tanto tiempo!». La jutgessa, sempre segons el germà de la víctima, ha contestat a aquestes afirmacions de la següent manera: «Hauria de fer un esforç, hi ha gent que declara després de 12 anys i fa l'esforç».

«És possible que aquestes que van ser les últimes persones que van estar amb la meva germana i el meu pare, no tinguin aquell moment gravat a les seves ments de per vida?

¿De veritat que si no se'n recordaven, no han sentit la responsabilitat de llegir-se la còpia de la seva declaració o fer memòria del que va passar a la nostra comarca l'octubre de 2014?

¿Els sembla que no és prou macabre el que li van fer a la Sara que no puguin sentir un mínim d'empatia i dedicar un minut a llegir o pensar el que van declarar?».

Són algunes de les preguntes que es fa Mario Lozano, qui deixa ben clar en el comunicat que «la justícia i les lleis d'aquest país ens han fet esperar molt, massa, però això no ens eximexi dels nostres deures com a ciutadans i, sobretot, com a persones humanes». Lozano finalitza dient que «estic decebut, sí, i només espero que finalment es faci la justícia que es mereixen la Sara i el meu pare».

tracking