Diari Més

L'alcalde de Torredembarra manté la confiança en Suñé

El regidor nega que punxés la llum i anuncia que prepara una denúncia que, segons sembla, podria anar cap a l’oposició

L'alcalde, Eduard Rovira.

L'alcalde de Torredembarra manté la confiança en SuñéCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Tot plegat és estrany i no tenim prou informació. Quan es clarifiqui tot ja veurem». Aquesta és la resposta que donava ahir l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, sobre el pressumpte cas de frau elèctric comès pel seu soci de govern Lluís Suñé (ABG), una setmana després que el ple extraordinari convocat per debatre la qüestió quedés interromput per l’aparició d’un document on l’edil reconeixia el seu deute amb la companyia elèctrica Endesa.

Eduard Rovira assegurava ahir a Diari Més que, de moment, manté la confiança en Lluís Suñé. «Esperarem perquè ell està preparant la seva defensa. Esperarem a tenir alguna cosa més abans de reaccionar», afegia Rovira. El batlle assegurava que Suñé va assistir a la Junta de Govern celebrada aquesta setmana.

Tot i que el 16 de febrer el lliurament del document de reconeixement de deute per part del propietari de local de l’Auca de la Taverna, el bar que regentava Lluís Suñé, va provocar un gran desconcert entre l’equip de govern, que es va veure obligat a apartar l’assumpte i anunciar que reprendria la qüestió aquesta setmana, sembla que, finalment, s’ha optat per la prudència. Mentrestant, ahir, el regidor Lluís Suñé emetia un comunicat on nega rotundament que ell hagi manipulat la connexió del local a la xarxa elèctrica, i afirma està preparant la seva denúncia, que tot apunta que anirà dirigida cap a alguns regidors de l’oposició, en concret els del PP, C’s i Avui Democràcia.

tracking