Diari Més

Serveis

Renfe passa per alt Tarragona en el servei gratuït de WiFi a les estacions

20 estacions de Rodalies de 12 ciutats de l'estat tindran el servei, però cap a la demarcació

Les proves pilot del servei es van realitzar a Plaça Catalunya, a Barcelona, i a Getafe Centro, a Madrid.

Renfe passa per alt Tarragona en el servei gratruït de wifi a les estacionsGencat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a 20 estacions de Renfe Rodalies d'un total de 12 ciutats de l'Estat tindran servei gratuït de WiFi, segons ha informat el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, aquest dijous. Però entre aquestes 12, no se'n troba cap de la demarcació de Tarragona. Si bé Barcelona i Madrid disposaran del servei en diverses estacions, els altres punts espanyols que podran gaudir-ne són la deSantander AM, San Mamés (Bilbao), Elche Parque (Alacante), Gros (San Sebastià), Xàtiva (València), San Fernando (Cadis), Llamaquique (al nucli d'Astúries), Goya (Saragossa), Málaga Centro i San Bernardo (Sevilla).

Les proves pilots es van realitzar a Plaça Catalunya, a Barcelona, i a Getafe Centro, a Madrid.El servei de WiFi està disponible a partir de les validadores d’entrada a l’estació i a la zona de les andanes.

La funcionalitat de ‘PlayRenfe’ a les estacions de Rodalies estarà adaptada a la demanda dels clients de rodalies. Així els clients disposaran d’un temps màxim de connexió de 30 minuts per optar a serveis de connectivitat i informació general i de servei així com a continguts d’entreteniment. Si el client només vol connectivitat, no serà necessari descarregar-se l’App.

Per altra banda,De la Serna també ha presentat el pagament dels bitllets de Rodalies amb el mòbil. Els clients dels nuclis de Rodalies ja poden realitzar el pagament dels seus títols de transport amb el mòbil, mitjançant l’aplicació ‘Renfe Ticket’. En el moment de la compra a través de les màquines autovenda de Rodalies de Catalunya, el client comptarà amb la nova opció ‘Pagar amb Renfe Ticket'.Aquest nou sistema de pagament permetrà adquirir tant els títols de viatge propis de Rodalies de Catalunya, tant de rodalia com Regionals, així com els títols de transport integrats d’ATM.

tracking