Diari Més

Lluis Suñé nega que hagi punxat la llum i denunciarà els regidors que l'han acusat

El regidor d'Alternativa Baix Gaià acusa els edils del PP, C’s i Avui Democràcia de voler «destrossar el govern municipal»

Imatge d'arxiu de Lluís Suñé, acusat d'haver punxat la llum del seu bar.

Lluís Suñé, TorredembarraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor de Torredembarra Lluis Suñé (Alternativa Baix Gaià, ABG), acusat per alguns partits de l'oposició del govern municipal d'haver punxat la llum al bar que regentava, ha fet públic un comunicat on nega rotundament que ell hagi manipulat la connexió del local a la xarxa elèctrica, i afirma que està denunciant els regidors de l'oposició del PP, C's i Avui Democràcia que han generat aquestes difamacions.

El regidor havia decidit no fer declaracions fins ara «per observar fins on arribaven les informacions,esbrinar l’origen i evitar que les meves paraules fossin utilitzades a la contra». Suñé recorda la polèmica per la denúncia de la Junta d'Extremadura, tot i que deixa clar que aquell fet ja és passat. Pel que fa a aquest aspecte, el regidor assegura que en aquell moment -cal recordar que va ser absolt: «vaig reaccionar ràpidament amb els mitjans de comunicació,pensant que donant explicacions immediates podria aturar les informacions inicials». Però tot i això, les seves explicacions assegura que van ser utilitzades «per posar més benzina al foc».

Aquesta vegada, doncs, s'ha esperat unes setmanes per fer les declaracions, on es mostra ferm en la seva innocència i dóna les gràcies a l'equip de govern, que l'ha recolzat en tot moment: «Els socis de govern, i els seus regidors, mostrant dosis de prudència i confiança, gràcies». També agraeix la reacció del regidor de la CUP i dels de PDeCAT «per la seva prudència». Però pel que fa a la resta d'oposició, formada per PP, C's i Avui Democràcia, el regidor assegura queés «una coalició que porta mesos treballant per destrossar el govern municipal, creuant constantment les línies vermelles de la vida personal i pública del regidors del govern».

En el ple extraordinari, es va mostrar un document signat per Suñé on reconeixia el deute de més de 4.000 euros amb la companyia elèctrica a data d’1 d’octubre de 2014.Suñé es recolza en la llei de protecció de dades per negar els fets: «FECSA-ENDESA nega el robo perquèdonant qualsevol informació estaria saltant-se la llei de protecció de dades». Amés, ha assegurat que està denunciant «els protagonistes d’aquesta maquiavèl·lica història», i que properament informarà, concretament, de qui es tracta, tot apunta que seran els cinc regidors dels tres partit en qüestió:Núria Gómez Granés, del PP;Rosa M. Guasch Alberni, d'Avui Democràcia;Antonio Cruz López, de C's;Juan Carlos Hurtado Herrero, de C's; iJavier Ramírez Gutiérrez, també de C's.

El comunicat es pot llegir prementl'enllaç de l'esquerra a 'Més Informació'.

tracking