Diari Més

Tecnologia

El Tarragonès supera la mitjana europea de llars amb accés a internet

El 84,9% de les llars de la comarca tenen algun membre de 16 a 74 anys amb connexió a la xarxa, segons dades del 2015

El frau demana trucar a un telèfon que té una tarifa elevada.

La Policia Nacional alerta d'un intent de frau a través de telèfon mòbilACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comarca del Tarragonès i la del Pla de l?Estany són les úniques de Catalunya que l'any 2015 va superar la mitjana europea de llars amb connexió a Internet (84%). Al conjunt de Catalunya la proporció de llars amb connexió a Internet supera el 75% a totes les comarques catalanes, mentre que en el cas del Tarragonès, el percentatge era del 84,9%, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) i el Departament de la Presidència.

En comparació amb la dada espanyola, hi ha 27 comarques que estan per sobre la seva mitjana (78,7%).

En relació amb el 2013, el nombre de llars amb algun membre de 16 a 74 anys amb connexió a Internet ha augmentat a totes les comarques, i especialment al Tarragonès i al Barcelonès.

En relació amb l’ús d’internet en els darrers 3 mesos de les persones de 16 a 74 anys, 3 de cada 4 comarques catalanes superen tant la mitjana europea (79%) com la mitjana espanyola (78,7%). L’any 2013 només onze comarques superaven la mitjana europea.

Totes les comarques catalanes han augmentat l’ús d’Internet. El Tarragonès i el Baix Camp encapçalen les comarques que l’usen més, amb percentatges superiors al 85%.

tracking