Diari Més

Successos

Uns calaixos oberts delaten els lladres d'una casa de Torredembarra

L'alerta de la propietària de la casa va permetre detenir els autors dels fets

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona juntament amb els agents de la policia Local de Torredembarra van detenir el passat dissabte dos joves de 20 i 19 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Torredembarra, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els fets van succeir el mateix dissabte prop de les 20.30h, quan la propietària d’una casa de Torredembarra es va trobar diversos calaixos oberts en arribar al seu domicili. La dona va sortir al carrer i va trucar a la policia, ja que pensava que els lladres encara podien ser a l’interior. Posteriorment, i mentre els agents es dirigien a la casa, la propietària va veure com dos joves saltaven la tanca de casa seva i fugien en sentit mar.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local es van coordinar per fer recerca dels autors. Mentre els mossos parlaven amb la víctima per obtenir la màxima informació, dues patrulles de la Policia Local van fer recerca dels lladres per la zona i van localitzar dos joves que coincidien amb la descripció dels autors. Els Mossos es van dirigir cap allà i van comprovar que els dos joves eren els descrits per la víctima. A més, un d’ells portava una tablet que en aquell moment s’estava formatant. En l’escorcoll també se’ls va trobat un rellotge de la dona, motiu pel qual van quedar detinguts com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els agents dels Mossos d’Esquadra van portar els detinguts a la comissaria del Vendrell, mentre els policies locals van fer comprovacions al domicili de la víctima, que també trobava a faltar altres objectes, entre ells el televisor. Els agents van trobar que els lladres havien deixat els altres objectes sostrets al jardí del veí, que donava al carrer per on havien fugit. Al costat també hi havia dos tornavisos i una palanca.

Els detinguts, que acumulen 5 antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar diumenge a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 del Vendrell i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking