Diari Més

Cinema

Roda de Berà, seu del 10è Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada

Tindrà lloc del 5 a l'11 de juny, i ja s'han presentat tant el cartell com l'espot promocional

Un moment de l'actor Abel Folk de l'espot promocional del festival.

Roda de Berà, seu del 10è del Festival Internacional de Cinema en Català Costa DauradaFic Cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roda de Berà acollirà la desena edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, esdeveniment organitzat per l’Associació FIC-CAT, del 5 a l’11 de juny de 2017. El Consell Comarcal del Tarragonès participarà en aquesta proposta cultural, que ha estat un èxit de públic, de concursants, de bones projeccions i de presències notables del cinema del país. Es tracta d’un projecte que s’està duent a terme des de fa 10 anys consecutius i que ja és un referent en el panorama dels Festivals de cinema del país.

El Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada ja fa dies que ha engegat els motors de cara a la propera edició, i recentment s'ha presentat el cartell promocional de la que esdevindrà la desena edició del certamen cinematogràfic, dedicat en aquesta ocasió als i a les guionistes. El cartell, de Roser Nogués, ha estat realitzat amb la tècnica de dibuix vectorial, basant-se en l’espot promocional.

L’espot, que es pot veure als cinemes OCine, té com a protagonistes l’actor Abel Folk, els directors Isa Campo i Isaki Lacuesta, la guionista i directora Clara Roquet, Jep Casellas, elèctric, i Elena Coderch, sonidista.Està produït per Fractal 7, sota la direcció de Borja Barrera. També es pot visionar al web www.fic-cat.cat, i pretén mostrar la importància d’un bon guió per a qualsevol producte audiovisual. En les imatges es veu la guionista, la qual intenta desbloquejar la imaginació en la intimitat del seu escriptori.

El guió tindrà especial rellevància al FIC-CAT 2017, del qual les inscripcions per participar a concurs romandran obertes fins el 24 de març en totes les categories: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i centres educatius.

tracking