Diari Més

Judicial

El presumpte assassí de la montblanquina Sara Lozano s'asseu a la banqueta dels acusats

El judici pel crim de la veïna de Montblanc ha arrencat avui dilluns 20 de febrer

Pla obert de l'acusat del crim de Montblanc, Jaume Solsona (esquerra), arribant a l'Audiència de Tarragona acompanyat del seu advocat.

El presumpte assassí de la montblanquina Sara Lozano s'asseu a la banqueta dels acusatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns 20 de febrer ha arrencat el judici pel crim de la veïna de Montblanc Sara Lozano, que s’allargarà fins el proper 8 de març, quan hi haurà l’interrogatori de l’únic acusat, Jaume S.T. El judici comença més dos anys després que Sara Lozano, de 37 anys, aparegués calcinada en un camp d’ametllers ubicat entre l’Espluga de Francolí i Montblanc. Els fets van succeir la matinada del 25 d’octubre del 2014 quan, segons la fiscalia, el processat, Jaume S. T., va asfixiar i cremar el cos de la jove després d’haver sortit plegats per diversos locals nocturns. El ministeri fiscal sol·licita una pena de 20 anys de presó. El cadàver de la dona va aparèixer dos dies després que la seva família n’hagués denunciat la seva desaparició.

Jaume S.T. va ser l’última persona amb qui es va veure la víctima en vida i, des d’un bon principi, es va convertir en el principal i únic sospitós. El cos de la noia estava en un terreny que havia estat propietat de la família d’ell, la qual cosa va cridar l’atenció dels investigadors. L’acusat va reconèixer haver sortit de festa amb la noia, però sempre va negar ser l’autor del crim, tant als Mossos com als jutjats. Jaume S. T. va ser detingut el 5 de novembre i, dos dies més tard, ingressava a presó per homicidi i agressió sexual. El delicte, però, va ser retirat posteriorment en no trobar-se mostres d’ADN al lloc dels fets ni tampoc en el cos de la víctima, amb qui, segons fonts de la investigació, va intentar mantenir relacions, sense èxit.

Jaume S.T., es troba en llibertat provisional des de juliol del 2016 després de pagar una fiança de 30.000 euros, un fet que ha provocat la indignació entre familiars i veïns de la víctima.

Pla general de la sala de vistes de l'Audiència de Tarragona que acull el judici pel crim de Montblanc.

El presumpte assassí de la montblanquina Sara Lozano s'asseu a la banqueta dels acusatsACN

tracking