Diari Més

Atropella dues menors amb un cotxe que havia robat dos anys abans

Els Mossos han detingut l'home i han identificat el vehicle

Els Mossos han enxampat a l'home.

Atropella dues menors amb un cotxe que havia robat dos anys abansACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 13 de febrer un home com a presumpte autor d’un robatori amb força en un domicili d’Altafulla.

El dia 26 d’agost de 2014 els Mossos van tenir coneixement que durant la matinada s’havia produït un robatori en una casa d’Altafulla mentre tots el membres de la família, un matrimoni i els dos fills menors d’edat, dormien. Quan es van despertar al matí, es van trobar l’interior de l’immoble regirat i van veure una cartera del pare i la bossa de mà de la mare a la terrassa amb tota la documentació escampada per terra. També es van adonar que havien desaparegut les claus i el cotxe, que estava aparcat al carrer just davant de la porta del domicili.

Arran d’aquests fets, van iniciar una investigació amb l’objectiu de localitzar l’autor i el turisme sostret.

Dos anys després

El 6 d’agost de 2016 els investigadors van saber que un cotxe de la mateixa marca, model i color que el denunciat al robatori havia tingut un accident en una àrea de servei de l’AP-7. El vehicle va atropellar i ferir dues menors d’edat que estaven descansant al costat del cotxe estacionat amb el qual viatjaven. Diversos testimonis van informar als agents que el vehicle que s’havia donat a la fugida tenia matrícula alemanya.

Finalment, el 13 de febrer d’enguany els agents van localitzar i detenir a Salou el conductor implicat en l’accident i van intervenir el vehicle que tenia la matrícula alemanya doblada d’un altre turisme amb característiques similars. Un cop a dependències policials els mossos van constatar que l’arrestat era l’autor material del robatori amb força al domicili d’Altafulla i que el vehicle implicat en el sinistre era el que havia sostret de l’habitatge.

El detingut, un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i amb diversos antecedents policials per altres delictes va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking