Diari Més

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils celebra el seu 20è aniversari

El centre va programar diversos actes que van comptar amb una gran assistència de públic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Casal Municipal de Gent gran va programar una sèrie d’actes el passat dijous 16 de desembre per celebrar el seu 20è aniversari. La festa, que va comptar amb una gran afluència de públic, va començar amb un vermut que va precedir un dinar de germanor. Després de dinar l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la presidenta de la junta assessora, Maria Rosa Rodrigo, i la tècnica del Casal van bufar les espelmes del pastís mentre la coral va cantar la cançó d’aniversari.

Mendoza va felicitar a tots els qui han fet possible aquests 20 anys de Casal, que s’ha convertit en el punt de trobada, reunió i activitats de la gent gran de Cambrils i s’ha anat adaptant a les necessitats del col·lectiu. L’alcaldessa també va donar les gràcies als treballadors del Casal i als membres de les juntes per «omplir de vida i contingut l’equipament» i els va encoratjar a «continuar amb aquesta energia i aquestes ganes de treballar». Després de dinar els participants del nou taller de balls llatins van fer una exhibició i es va projectar un recull de fotografies dels 20 anys del Casal.

L’acte també va servir per homenatjar dos treballadors que s’han jubilat recentment i una treballadora que es jubilarà a finals d’aquest mes de febrer. La celebració va acabar amb el ball de tarda amb el Grup Loren, que va comptar amb uns 350 assistents.

El Casal Municipal va obrir les portes el 15 de febrer del 1997 i durant el primer any més de 1.500 persones es van donar d’alta com a usuàries. Des de llavors, ha anat creixent sobretot des de la seva ampliació l’any 2003. Actualment, el Casal té 4.442 usuaris i una gran varietat d’activitats. Concretament, aquest curs s’ofereixen 370 places per trimestre de 23 activitats diferents: des l’aula de teatre, la coral fins a les propostes esportives, els tallers de manualitats i les noves tecnologies.

tracking