Diari Més

Lleure

Torredembarra acull més de 450 escoltes en una trobada de formació

Es celebrarà els dies 18 i 19

Fotografia d'un grup de joves reunits.

Aquest cap de setmana es realitzarà la 12a trobada de Formació d'Escoltes CatalansEscoltes Catalans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 12a Trobada de Formació d'Escoltes Catalans tindrà lloc a Torredembarra aquest cap de semana 18 i 19 de febrer. Començarà dissabte a les 10h i finalitzarà diumenge al migdia. Escoltes Catalans reunirà més de 450 educadors i educadores joves dels 40 agrupaments escoltes membres de l’associació, per celebrar l’esdeveniment. L’AE Els Salats acollirà la trobada a l'escola Antoni Roig, Av. Sant Jordi, 1, Torredembarra.

Aquest any, els educadors treballaran el significat d’espiritualitat. L’objectiu principal és trencar amb la visió parcialitzada que sovint es té sobre el concepte; veure quina relació té amb l'escoltisme i que els propis educadors i educadores siguin conscients del treball que ja fan relacionat amb la pròpia espiritualitat.

Hi haurà una part amb diferents espais d'experiències com la meditació i l’ecstatic dance. Posteriorment, hi haurà una ponència a càrrec del CETR, Centre d’Estudi de les Tradicions de Saviesa, un espai laic al servei de l’estudi de la qualitat humana, per reflexionar sobre l’espiritualitat. També, durant el cap de setmana està prevista una acció en suport a la manifestació ‘Volem Acollir’ i una exposició amb els recursos per treballar la crisi de les persones refugiades amb els infants i joves.

tracking