Diari Més

Música

L'Escola de Música de Valls oferirà cursos econòmics anuals per a famílies amb problemes econòmics

L'Escola de Música Robert Gerhard ofereix cursos anuals per 50€ on podran participar de tallers de percussió, tallers de coral i tallers d'Orquestra Orff

Façana de l'Escola de Música Robert Gerhard

L'Escola de Música de Valls oferirà cursos econòmics anuals per a famílies amb problemes econòmicsEscola de Música Robert Gerhard de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard ha presentat el projecte Escola Oberta, un programa educatiu que neix amb la voluntat d’apostar per la igualtat d’oportunitats en el camp de l’educació artística, i, en concret, la musical.

L’objectiu principal és oferir, per 50 euros anuals, que els nens i nenes amb problemes econòmics puguin viure la pràctica de la música durant tres hores a la setmana i en horari extraescolar. Podran participar de tallers de percussió, tallers de coral i tallers d'Orquestra Orff.

Nova etapa, nova imatge

En aquesta nova etapa també aposten per una actualització de la imatge corporativa de l'escola de música Robert Gerhard. Han renovat els colors i els logotips que la representen i que conformen els trets i la personalitat visual amb la que s'identifica.

Intercanvi amb l'escola holandesa Fluxus

El 24, 25 i el 26 de febrer l'escola acollirà alumnes i professors de l'escola Fluxus, procedents de la ciutat holandesa de Zaandam. D’aquesta manera, volen influir en la formació general dels alumnes.

L’intercanvi consistirà en, visitar de divendres a diumenge la ciutat vallenca. El divendres a les 17.00h hi haurà la rebuda oficial a l'Ajuntament i el dissabte 25 a les 19.00h el Teatre Principal acollirà un concert conjunt entre l'escola holandesa i la vallenca.

tracking