Diari Més

Mobilitat

Una nova línia d'autobusos uneix Cambrils amb els campus de Tarragona de la URV

La U3 fa el recorregut passant per Vilafortuny fins als campus de Sescelades i Catalunya a Tarragona en sis expedicions diàries d'anada i tornada

Imatge de la presentació de la línia U2 el setembre passat.

Una nova línia d'autobusos uneix Cambrils amb els campus de Tarragona de la URVDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha posat en servei un nou servei exprés directe a la universitat, des de Cambrils cap als dos campus de Tarragona, el campus Sescelades i el campus Catalunya.

La nova línia, U3, ofereixsis freqüències diàries d’anada isis de tornada de dilluns a divendres durant tot el període lectiu: dues al matí, dues a migdia i dues a la tarda.

Des de l’any passat, els membres de la comunitat universitària gaudeixen d’un descompte del 10% als títols de transport integrats T-Mes, T-50/30 i T-10/30 d’una, dues i tres zones.Els descomptes són fruit de l’acord entre l’Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) i la Universitat.

Amb aquesta nova línia, ja són tres les línies universitàries directes que estan en servei: U1, que connecta els campus de Reus (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i Bellissens) i els de Tarragona (Sescelades i Catalunya), que va entrar en servei l’any 2015; U2, que uneix Salou amb el campus de Vila-seca i els campus de Tarragona, Catalunya i Sescelades; i la nova U3.

tracking