Diari Més

Societat

Entrar a comprar el pa i sortir amb una cita a cegues

La iniciativa l'ha dut a terme la cadena de cafeteries i pastisseria catalana, La Costarrica, amb motiu del dia dels enamorats

Els pans es

Entrar a comprar pa i sortir amb una citaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del dia dels enamorats, el 14 de febrer, la cadena de cafeteries i pastisseria catalana, La Costarrica, posarà a la venda pa especial amb forma de cor. En aquesta ocasió, el pa anirà acompanyat d’una cita a cegues, ja que, en el seu interior, inclourà un paper amb el nom, l’edat, l’email o el telèfon d’una de les persones que estan buscant parella i que s’han posat en contacte amb la cadena a través de les xarxes socials o pel boca a orella. Els pans es separaran per sexe (home i dona) i franja d’edat (de 30 a 40, de 40 a 50 i de més de 50 anys).

La cadena de cafeteries obsequiarà aquelles parelles que es coneguin i es casin a través d’aquesta iniciativa amb pa durant el temps que duri la seva unió.

Amb aquesta iniciativa, La Costarrica ajuda a endolcir la vida de les persones. En aquest cas, la cadena vol donar un cop de mà a les persones que estiguin buscant parella. Els pans amb cita a cegues per a solters es posaran a la venda el dia de Sant Valentí a les sis cafeteries de la marca presents a Reus i a Tarragona.

tracking