Diari Més

La Creu Roja de Tarragona obre un punt d'atenció a la Selva del Camp

Aquest nou espai, situat al pavelló d'entitats, donarà suport als serveis socials bàsics del municipi

L'acte de presentació del nou punt d'atenció de la Creu Roja tindrà lloc a l'Auditori Santa Llúcia.

La Creu Roja de Tarragona obre un punt d'atenció a la Selva del CampAjuntament de la Selva del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Selva del Camp compta, a partir d’aquest divendres, amb un punt d’atenció de la Creu Roja de Tarragona. Aquest punt estarà situat al pavelló d’entitats del municipi i properament es concretarà l’horari i els dies d’atenció al públic. Tot i això, l’oficina provincial continua a la disposició dels habitants del municipi.

Aquest nou punt d’atenció donarà suport als serveis socials bàsics del municipi, com ara els d’ajuda alimentària i atenció a la gent gran. Aquest és un primer pas perquè la Creu Roja tingui un local a la Selva del Camp i, posteriorment, es puguin desenvolupar més programes i actuacions.

L’acte de presentació de l’espai tindrà lloc aquest divendres ales 20h a l’Auditori Santa Llúcia. Hi assistiran el President Provincial de Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau, i la coordinadora provincial de Creu Roja a la demarcació, Anna Sabaté. També comptarà amb la presència del grup de voluntaris responsables de tirar endavant el projecte juntament amb la institució, representats per Montserrat Soronellas, Josep Barceló i Jaume Miralles.

Creu Roja fa una crida a tots els selvatans i selvatanes que vulguin col·laborar a tirar endavant el projecte a través del voluntariat. També es convida a la presentació a les empreses i entitats del municipi perquè puguin col·laborar-hi ja sigui econòmicament o en espècies. Actualment Creu Roja a Tarragona té presència a 27 punts de la demarcació i la cobertura de la institució arriba a 173 municipis tarragonins.

tracking