Diari Més

Festes

Salou torna a vibrar amb el Cós Blanc

Fins a 32.000 persones, segons fonts de la Policia Local, van asistir a la desfilada del vespre

Les carrosses, la música i el confeti, protagonistes a Salou

Salou vibra amb el Cos BlancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gran festa del Cós Blanc, que enguany ha arribat a la 37a edició, es va apoderar el passat dissabte a la nit dels carrers de Salou. Unes 32.000 persones, segons fonts de la Policia Local, van assistir a la desfilada de les 29 carretel·les pels carrers Ciutat de Reus i Barcelona per gaudir de la festa que des de les 19h va inundar el municipi.

La festa, la música i el ball van ser els protagonistes junt amb les 25 tones de confeti que es van llançar pels 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus.Pel carrer Ciutat de Reus, ahir van desfilar carretel·les d'indis; de pokémons, de dàlmates, mexicans o cocodrils; a més de la carretel·la de les pubilles i hereu, entre un llarg etcètera.

L'alcalde, Pere Granados, ha valorat la festa major d'Hivern molt positivament: «Hi ha hagut una gran participació a tots els actes, molt especialment en aquesta desfilada del Cós Blanc, el més esperat de la festa per a molts, però el que més ens satisfà és que tot plegat hagi estat un èxit i que les conductes cíviques hagin imperat per damunt de tot.

tracking