Diari Més

Un centenar de cavalleries participaran aquest diumenge als Tres Tombs d'Alcover

Els participants es concentraran a partir de les 9 del matí a l'esplanada de la Fira

Una imatge de la passada edició dels Tres Tombs.

Un centenar de cavalleries participaran aquest diumenge als Tres Tombs d'AlcoverArxiu Municipal/ Jordi Ribellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tres Tombs d'Alcover arriben aquest diumenge, 5 de febrer, amb la participació d'un centenar de cavalleries, entre cavalls muntats i carruatges. A més de les locals també hi participaran cavalleries provinents de la resta de la demarcació de Tarragona.

A partir de les 9del matí, les diferents cavalleries es concentraran a l'esplanada de la Fira i tots els participants gaudiran d'un esmorzar popular. Seguidament, al voltant de les 12 del migdia, es donarà inici als tradicionals Tres Tombs que rodejaran les muralles de la vila acompanyats per la banda La Verònica de Reus. Cap a les 12:45 del migdia, es farà la benedicció dels animals. A continuació, s'acabarà de donar els tradicionals tres tombs pels carrers de la vila. En transitar pel Carrer de Les Rodes, la Llar de jubilats obsequiarà als participants amb vi i galetes.

Els Tres Tombs d'Alcover, amb un quart de segle de vida, són organitzats per l'Ajuntament, la Comissió de Sant Antoni i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola del municipi.

tracking