Diari Més

Mobilitat

Denúncia penal per un conductor que circulava a 215 km/h a l'AP-2, al Pla de Santa Maria

Per cinc quilòmetres de diferència, un altre vehicle que circulava a 210 km/h va rebre sanció administrativa al mateix punt

Imatge del conductor de Pamplona que va ser 'caçat' a 215km/h al Pla de Santa Maria.

Denúncia penal per conductor que circulava a 215 km/h a l'AP-2, al Pla de Santa MariaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Tarragona van denunciar el passat 1 de febrer un home, de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Pamplona, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un turisme a una velocitat de 215 Km/h .

El conductor va ser 'caçat' en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 208 de l’autopista AP-2, dins del terme municipal d’El Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp.

Pels volts de les nou del matí els mossos van detectar dos vehicles que circulaven a velocitats superiors a 200 Km/h. El primer, un turisme que circulava a 215 km/h, en un tram limitat a 120 km/h. El conductor va ser denunciat penalment per l’excés de velocitat tenint en compte que la denúncia penal s’estableix a partir dels 215 Km/h.

El segon turisme circulava a 210km/h, el conductor del qual va resultar denunciat administrativament per l’excés de velocitat. La sanció comporta una pèrdua de 6 punts. Els cinc quilèmtres de diferència entre els vehicles estableix la diferència en la sanció que estableix la normativa legal.

Al mateix dispositiu els agents van controlar a 630 vehicles dels quals 37 van ser denunciats administrativament per l’excés de la velocitat.

El conductor que circulava a 210km/h va rebre una sanció per excés de velocitat.

Denúncia penal per conductor que circulava a 215 km/h a l'AP-2, al Pla de Santa MariaMossos d'Esquadra

tracking