Diari Més

La fusió de Dow amb DuPont farà que una planta de la Canonja passi a mans d'SK Global Chemical

La venda de la factoria no modificarà la producció ni tindrà incidència sobre el nombre de personal que hi treballa

Dow està en mig d'un procés de fusió amb Dupont a nivell global.

La fusió de Dow amb Dupont farà que una planta de la Canonja passi a mans d'SK Global Chemical

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Dow Chemical Company (NYSE: DOW) ha arribat a un acord per a vendre el seu negoci global de Copolímers d'Etilè Àcid Acrílic i Ionòmers a l'empresa SK Global Chemical Co., LTD., una filial de SK Innovation, com a part del procés en curs per a obtenir les aprovacions per a la fusió definitiva entre Dow i Dupont.

L'acord de desinversió afecta a una planta de producció al Complex Industrial de Dow Tarragona, ubicada a la Canonja i a un altre al de Freeport (Texas), així com a la propietat intel·lectual associada i les marques registrades de productes.

Sota els termes de l'acord de compra, SK Global Chemical complirà amb determinats contractes i altres acords, tant amb clients com proveïdors. Ambdues empreses estan treballant conjuntament perquè la transició transcorri de manera fluida per a tots els grups d'interès. Això representarà que, malgrat el canvi de titularitat, la factoria de la Canonja continuï operant amb els mateixos nivells de producció i de personal.

La venda anunciada des de Dow estarà condicionada a què Dow i DuPont tanquin la seva operació de fusió, a més d'altres condicions que inclouen la documentació reglamentaria i les obligacions relatives a la legislació laboral i corporativa.

Segons apunten des de la companyia, donat l'estat actual del tràmit regulador, s'espera que el tancament de l'operació de fusió entre Dow i DuPont es pugui culminar en el primer semestre del 2017.

tracking