Diari Més

Substituiran les vorades dels aparcaments arran de les queixes

Els nous elements evitaran caigudes i seran més visibles

Els nous elements blancs del terra no són visibles.

Denuncien la «perillositat» de les noves vorades als aparcamentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Atenent a les darreres incidències succeïdes després de la instal·lació dels topalls i de la reorganització del sistema d'aparcament en un tram del lateral de l'Avinguda Barcelona de Cunit, l'Ajuntament retirará aquests elements i els substituirà per uns altres.

En els propers dies, la regidoria de Via Pública retirarà els topalls que es van instal·lar el passat mes de novembre, quan es va fer la reordenació del sistema d'aparcament arran del Pla Local de Seguretat viària, en aquest sector de la rambla del Prat degut a l'existència constant de cotxes en doble fila.

Segons informa la regidoria, es substituiran en els propers dies tan bon punt es rebin els nous elements, que evitin caigudes i que siguin més visibles.

Toni Martinez, regidor de Via Pública, afirma que «lamentem molt els accidents que han patit els ciutadans que han caigut i el mal que han patit. Volem evitar més caigudes i que no es torni a repetir. Per això, substituirem els actuals topalls per uns altres elements, que no comportin un risc». «En els propers dies farem el canvi», ha conclòs.

tracking