Diari Més

Policial

Continuen apareixent ossos a la sorra de la platja de la Pineda

La Unitat d'Investigació dels Mossos encara està pendent de les anàlisis forenses de les restes

Imatge de les restes que van trobar-se dilluns a la platja de la Pineda.

Continuen apareixent ossos a la sorra de la platja de la PinedaAjuntament de Vila-seca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Continuen apareixent restes òssies a la Platja de la Pineda. Tot sembla indicar que es tracta d'ossos d'esquelets humans, però des dels cossos policials no volen confirmar-ho fins que no hi hagi els resultats de les anàlisis que s'estan realitzant a l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya.

També serà rellevant determinar si els ossos corresponen a un sol esquelet i la datació de les restes. Tot, però, continua supeditat als resultats forenses. Fins i tot la possibilitat de buscar més restes dins els fons del mar més proper a la riba de la platja per part de la Unitat Subaquàtica de la policia catalana. Fins que no hi hagi resultats no s'avançarà en la investigació.

Entretant, el que si succeeix, és que continuen recollint-se mostres d'ossos que apareixen a la sorra. L'última troballa es va produir el passat dilluns quan a mig matí un veí va descobrir-ne davant del passeig Pau Casals número 72. Recollides per la policia local de Vila-seca, les restes van ser entregades als Mossos d'Esquadra.

tracking