Diari Més

Festes

Albert Batet rep una cinquantena de Candeles que viuen a Valls

Despleguen una pancarta recordant que falten 4 anys per les Decennals

Batet els va lliurar una flor i una fotografia a les dones.

Albert Batet rep una cinquantena de Candeles que viuen a VallsAJ. Valls/Pere Toda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Valls, Albert Batet, va presidir ahir l’acte de la recepció de les Candeles de la ciutat. Les veïnes de la capital de l’Alt Camp que porten el nom de la patrona van ser les protagonistes, novament, en aquesta tradició a l’entorn a la festivitat de la Mare de Déu de la Candela. Enguany hi van participar en la recepció institucional que va oferir Batet una cinquantena de Candeles.

Les Candeles de Valls van ser les encarregades de desplegar una banderola a la plaça del Blat que recordava que només falten quatre anys per la celebració de les Festes Decennals de la Candela. Serà l’any 2021 quan la ciutat tornarà a tenir una nova gran festa. Després de desplegar la gran pancarta, les veïnes i l’alcalde van entrar a la sala de plens on es va celebrar la recepció oficial.

L’acte va ser presentat per dues Candeles de la ciutat i es va oferir una actuació musical per part d’alumnes de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. Després que Albert Batet es dirigís a les assistents, Jordi Paris, secretari de la Fundació de les Decennals, va narrar com es va crear la fundació i algunes curiositats de la festa. L’alcalde de Valls, Albert Batet, va lliurar una flor i la fotografia de família que es va realitzar l’any passat a totes les assistents que, per abans d’acomiadar-se, van compartir un berenar.

tracking