Diari Més

Temporal

El temporal de mar desborda el clavegueram i inunda el barri de la Salut de Salou

L'aigua ha inundat també uns baixos i dos apartament a Cap Salou

L'aigua ha inundat els carrers.

El temporal de mar desborda el clavegueram i inunda el barri de la Salut de SalouDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temporal de mar d’aquesta passada nit ha provocat que tot el barri de la Salut de Salou, a tocar del passeig Miramar, s’hagi inundat. La sorra ha tapat les sortides d’aigües negres i la desembocadura del Barrany de Barenys i això ha provocat que la pressió de l’aigua hagi fet saltar el clavegueram de tota la zona que toca al passeig Miramar de Salou, segons afirmen els veïns. Hores d’ara hi ha acumulada molta aigua, purins i molta pudor a tota aquesta zona. Un equip d’operaris amb màquines està treballant a la platja per alliberar la sortida del barranc durant aquest matí.

D'altra banda, els Bombers han hagut d'intervenir per l'entrada d'aigua a dos apartaments al carrer Falconera, a Cap Salou. L'aigua ha entrat en uns baixos i en un primer i en un segon pis d'aquest carrer durant aquesta passada nit. Els bombers han aconsellat desallotjar l'edifici a tots els veïns.

A més, els bombers també han atès avisos per inundacions a altres localitats de la costa tarragonina. A Torredembarra l’aigua va entrar a un restaurant situat al passeig de Colom, mentre que a Cambrils va quedar afectada una casa propera al restaurant Les Barques.

Al port de Calafat la violència de les onades ha fet que l’aigua passés per sobre de l’espigó i posés en perill les embarcacions amarrades. Els bombers no han pogut actuar a causa de l’estat del mar malgrat no ser necessari ja que cap de les barques s’ha deslligat.

tracking