Diari Més

Festes

Constantí presenta el nou Gegant Balaam amb una trobada

És una de les novetats dels actes de la Festa Major d’Hivern

La Festa Major d'Hivern de Constantí ha servit per presentar el nou Gegant Balaam amb una trobada on han participar colles de poblacions veïnes.

Trobada Gegantera de ConstantíCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festivitat de Sant Sebastià de Constantí ha recuperat un dels actes estrella de la programació: la Trobada Gegantera. Aquesta, a més, ha vingut motivada per la presentació del nou Gegant Balaam, que s’ha fet aquest diumenge al migdia acompanyat de colles de poblacions veïnes.

A dos quarts d’una del migdia ha començat la cercavila de la Trobada Gegantera, que s’ha iniciat davant mateix de l’Ajuntament i que ha comptat amb un final de festa a la Plaça de les Escoles Velles. El nou gegant constantinenc ha estat acompanyat per la Colla de Gegants del Catllar, la Colla Gegantera de la Selva del Camp, els Gegants d’Altafulla, la Colla Gegantera del col·legi Dominiques de Tarragona, la Colla Gegantera de Vilallonga del Camp, la Colla Gegantera del Serrallo, l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A. i l’Esbart Dansaire Constantí "El Casino".

La Festa Major d’Hivern de Constantí es va iniciar el passat 19 de gener amb el pregó, i s’allargarà fins el proper diumenge 29 de gener.

tracking