Diari Més

Festes

Cambrils recupera Sant Antoni i els Tres Tombs

L’any passat es va suspendre per la fallida de la secció de crèdit de la Cooperativa

Els cambrilencs han pogut gaudir de la festivitat de Sant Antoni després que es suspenguessin els actes de l'any anterior.

Els Tres Tombs de CambrilsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cavalls, carruatges i cavalleries han tornat a ocupar els carrers de Cambrils en els tradicionals Tres Tombs, acte central de la festivitat de Sant Antoni. L’Ajuntament, juntament amb la Cooperativa Agrícola, han recuperat els actes després que la fallida de la secció de crèdit obligués a suspendre els actes.

Des de les 9 del matí els participants dels Tres Tombs s’han concentrat al Parc del Pinaret abans d’iniciar el recorregut. Un dels moments àlgids de la festivitat ha arribat amb la benedicció dels animals, en la qual també hi han participat els veïns de Cambrils.

Juntament amb els Tres Tombs la festivitat de Sant Antoni ha recuperat altres actes que han comptat amb gran participació dels cambrilencs. Un d’ells ha estat l’esmorzar popular, en el que s’ha servit llonganissa, cansalada, pa torrat, oli nou i fruita. Amb aquest esmorzar s’ha donat el tret de sortida als actes de Sant Antoni que han ocupat tot el cap de setmana.

tracking