Diari Més

La primera exposició d'ecodisseny arriba a Valls

La mostra es podrà visitar del 31 de gener al 27 de febrer al pati de l’Institut d’Estudis Vallencs

Un dels productes que s'exposaran en la mostra d'ecodisseny.

La primera exposició d'ecodisseny arriba a VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluminàries amb led d'alt rendiment, detergents eficients per a bugaderies industrials, sensors per optimitzar zones de reg, horts urbans o cadires de rodes amb material local. Aquests seran alguns dels objectes que es podran veure en la primera exposició dedicada a productes d’ecodisseny, que s’exposarà al pati de l’Institut d’Estudis Vallencs de Valls del 31 de gener al 27 de febrer.

Els productes que mostra aquesta exposició han estat els guanyadors en les cinc categories de la primera edició del primer Premi Catalunya d’Ecodisseny, convocat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'Agència de Residus de Catalunya. El guardó reconeix productes en desenvolupament i estratègies de foment de productes que han estat dissenyats per millorar el comportament ambiental de productes i serveis al llarg del seu cicle de vida.

L'exposició, que és itinerant, està construïda amb plafons de taulells d'encenalls acabats amb esmalt a l'aigua de color blanc. Per a les peces exposades s'utilitza un prestatge de cartró i el contingut gràfic està executat amb impressió directa. L'exposició també incorpora elements introductoris en cartró natural i representació de llapis amb cartelleria impresa.

Un dels productes que s'exposaran en la mostra d'ecodisseny.

La primera exposició d'ecodisseny arriba a VallsCedida

tracking