Diari Més

Societat

El Casal dels Avis d'Alforja inicia un micromecenatge per adaptar 3 banys

L'objectiu és facilitar l'autonomia de les persones grans

Una imatge dels residents en un saló del Casal dels Avis d'Alforja.

El Casal dels Avis d'Alforja inicia un micromecenatge per adaptar 3 banysAlforjastark.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Casal dels Avis d’Alforja ha llançat al portal www.migranodearena.org la campanya Cada dia és un repte, la qual té com a objectiu captar fons per a l’adaptació de 3 banys per a persones amb discapacitat en aquesta residència del municipi. L’objectiu és fer més fàcil els obstacles amb què es troben dia a dia els residents. La campanya ja ha recaptat 477 euros i estarà activa fins al mes de juny.

Els responsables de la fundació expliquen que cal adaptar tres banys tot dotant-los de la infraestructura i els ajuts tècnics necessaris amb l’objectiu de facilitar l’autonomia de les persones grans. Amb aquesta acció s’aconseguirà que «els reptes amb els que es troben cada dia siguin més fàcils d’aconseguir» i que «cada obstacle es converteixi en una satisfacció que augmenti la seva autoestima i benestar», tal i com expressen els impulsors d’aquest micromecenatge en el portal web Alforjastark.

La Fundació Casal dels Avis d’Alforja, que compta amb 25 anys de trajectòria, és una entitat sense ànim de lucre que vetlla pel benestar de les persones grans. Es finança amb fons públics i privats, els quals cobreixen les despeses comuns i de personal però no poden arribar a cobrir obres de millora. Per aquest motiu s’ha iniciat aquest micromecenatge per demanar ajuda ciutadana per poder adaptar tres banys a les persones que resideixen a la residència Casal dels Avis.

tracking