Diari Més

Política

La renúncia de Neus Munté posa l'alcalde Albert Batet en el punt de mira

El també diputat acumula càrrecs i incompleix el règim d’incompatibilitats del PDeCAT

Imatge d'arxiu de l'actual alcalde de Valls, Albert Batet.

La renúncia de Neus Munté posa l'alcalde Albert Batet en el punt de miraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La renúncia aquest dilluns de Neus Munté com a diputada al Parlament de Catalunya en incomplir el règim d’incompatibilitats del PDeCAt ha posat en el punt de mira a l’alcalde vallenc i també diputat, Albert Batet. Batet, qui també acumula diversos càrrecs, electes i orgànics –a banda de ser batlle de Valls, és diputat i membre de la direcció del PDeCat– haurà de prendre una decisió en els pròxims dies. De moment, però, ha rebutjat fer qualsevol tipus de declaració al respecte.

La comissió de qualitat democràtica haurà de resoldre la situació d’incompatibilitats de càrrecs que afecta Batet, però també la de l’alcalde de Besalú, Lluís Guinó; de la de Calella, Montserrat Candini i de la responsable de Coordinació Interdepartamental del Govern, Elsa Artadi.

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha lliurat aquest matí la seva acta de diputada al Parlament. Neus Munté ha renunciat a l’escó per complir amb el règim d’incompatibilitats de la formació PDeCAT. Fins a la data de dilluns, Neus Munté tenia tres càrrecs: el de vicepresidenta del partit, el de consellera i el de diputada.

tracking