Diari Més

Política

El PSC demana que no es pugui tallar el subministrament de llum o gas sense l'informe de serveis socials

També exposa que s'ha d'abordar amb urgècia la garantia d’aliments i beques de menjador i la garantia d'ingressos econòmics mínims pels ciutadans

Pla obert de l'interior del segon pis d'un immoble de Reus on s'ha produït un incendi mortal el 14 de novembre del 2016

dona, morta, incendi, porta, Reus, pisACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona ha aprovat una declaració en la qual insta al Govern a què les companyies energètiques no puguin tallar el subministrament de llum o gas a les famílies que no el puguin pagar sense l’informi previ elaborat pels serveis socials municipals.

La declaració subratlla que la pobresa energètica és una qüestió essencial per als socialistes, que també reclamen abordar amb urgència la garantia d’aliments i beques de menjador especialment als infants i la garantia d’uns ingressos econòmics mínims per a tots els ciutadans de l’Estat. Actualment 15.000 famílies del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre tenen tots els seus membres a l’atur i ja no perceben cap prestació ni subsidi.

Els socialistes tarragonins consideren que aquesta realitat és «intolerable» i que cal elaborar immediatament «un pla de xoc per combatre la pobresa energètica i les greus desigualtats».

tracking