Diari Més

Seguretat

La nit de Cap d'Any deixa diversos robatoris al Camp de Tarragona

El 112 ha rebut diversos avisos per furts i intents d’entrar en vivendes

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra abandonant les instal·lacions situades a Reus

La nit de Cap d'Any deixa diversos robatoris al Camp de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La última nit de l’any ha estat força moguda al Camp de Tarragona i el 112 ha rebut un gran nombre d’avisos. Diversos d’aquests s’han degut a robatoris o a intents que s’han produït en diverses localitats de les comarques tarragonines.

A La Pineda s’han rebut dos avisos per robatoris. El primer, a causa de dos homes que han entrat a l’hotel Terra Marina, que durant aquestes dates es troba tancat. També s’ha produït un furt als Apartaments Promar, al carrer Pau Casals. Un home s’ha fet passar per propietari i, en aconseguir les claus d’una de les vivendes, se n’ha endut diners, electrodomèstics i altres aparells electrònics i objectes de valor.

Els polígons industrials i les zones del voltant també han estat escenaris de petits robatoris. A Reus se n’ha denunciat un al carrer Terrassa, al polígon DYMA. A La Selva del Camp, un mas situat en una parcel·la al camí de les Berengueres, també ha estat escenari d’un petit robatori.

A l’Espluga del Francolí els veïns d’un bloc de pisos situat al carrer Prat de la Riba han alertat al 112 de la presència d’un home encaputxat al pati. En aquest cas, l’alarma només s’ha quedat en un intent de robatori ja que cap dels habitants ha trobat a faltar alguna de les seves pertinences.

tracking