Diari Més

Miami Platja

La 2a cursa Crema Torrons se solidaritza amb la donació de medul·la òssia

L'esdeveniment es completarà amb diversos actes per recollir diners per la causa

Dues persones moren ofegades a la platja del Cristall de Miami, al Baix Camp

Dues persones moren ofegades a la platja del Cristall de Miami, al Baix Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miami Platja acollirà el diumenge 15 de gener de 2017 la segona edició de la cursa Crema Torrons, que enguany té un caràcter solidari a favor de la donació de medul·la òssia. L’activitat es completarà amb tota una jornada d’actes solidaris que tindran lloc a la Pèrgola de la Platja Cristall de Miami Platja.

La cursa Crema Torrons, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, oferirà un recorregut íntegrament d'asfalt i transcorrerà al costat del mar. Es realitzarà una cursa de 5 quilòmetres i una de 10 quilòmetres. Paral·lelament es disputaran dues curses pels més petits, de 500 metres i de 1.000 metres per tal que tothom pugui córrer i ajudar.

Pel que fa a les altres activitats, a les deu del matí hi haurà una sessió de zumba i un esmorzar popular per recaptar diners. A més de 10 a 14h tots aquells que vulguin podran fer donacions de sang i de medul·la per tal de col·laborar directament amb la campanya. Paral·lelament, durant tota la jornada, que s’allargarà fins a les cinc de la tarda, hi haurà diversos sortejos amb productes i regals donats per les empreses col·laboradores i inflables pels més petits.

Els diners recaptats al llarg del dia 15, una part de les inscripcions dels atletes que participin a la cursa i les aportacions econòmiques d’empreses i particulars es lliuraran a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, que és l’entitat que treballa en favor de la investigació de les malalties de la medul·la òssia.

tracking