Diari Més

Societat

Dos-cents futbolistes participen en el XX Torneig de Nadal de futbol base DOW

El torneig ha arribat enguany a la desena edició

Foto de família dels participants en el XX Torneig de Nadal de futbol base DOW

Dos-cents futbolistes participen en el Torneig de Nadal de futbol base DOW d'enguanyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions municipals de La Pobla de Mafumet han acollit el XX Torneig de Nadal de futbol base DOW. L’esdeveniment esportiu ha estat un èxit, ja que ha comptat amb la participació de prop de dos-cents futbolistes en les categories prebenjamí, benjamí i aleví que han volgut gaudir del futbol formatiu. Els conjunts participants de les comarques tarragonines han estat Alcover, Perafort, Floresta i CF Pobla de Mafumet.

La jornada esportiva també ha tingut una vessant solidària. En el marc del XX Torneig de Nadal de futbol base DOW s’ha dut a terme la campanya ‘La teva joguina, el teu somriure’, en la qual s’han recollit un total de 300 joguines.

L’entrega de trofeus del torneig ha comptat amb la presència del Director del Complex Industrial de DOW a Tarragona, Jaume Seriol; el representant territorial per l’Esport a Tarragona, Joan Plana; i els regidors de la Pobla de Mafumet Estefanía Serrano i Martí Miravete. També hi van assistir el President del CF Pobla de Mafumet, Josep Mir; el president del Consell Esportiu del Tarragonès, Raúl Font; el vicepresident del Consell Esportiu del Tarragonès, Francesc Ferre; delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives; i el sotsdelegat de la FCF a Tarragona, Rafael Pinedo.

Futbolistes en les categories prebenjamí, benjamí i aleví van gaudir d'una jornada de futbol formatiu.

Dos-cents futbolistes participen en el Torneig de Nadal de futbol base DOW d'enguanyCedida

L'esdeveniment també va tenir la seva vessant solidària col·laborant amb la campanya '

Dos-cents futbolistes participen en el Torneig de Nadal de futbol base DOW d'enguanyCedida

tracking