Diari Més

La Pobla de Montornès

Busquen un home de La Pobla de Montornès desaparegut

Ramon Garcia, vist per últim cop dissabte al matí, té una discapacitat intel·lectual del 60% i no és el primer cop que desapareix

Ramon Garcia, de 53 anys, va desaparèixer el passat dissabte al matí a la Pobla de Montornès.

Continua la recerca de l'home de 53 anys desaparegut a La Pobla de MontornèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de La Pobla de Montornès s’ha mobilitzat a través de les xarxes socials per tal de buscar un home que porta desaparegut des de dissabte al matí. Es tracta de Ramon Garcia, veí del municipi de 53 anys amb una discapacitat intel·lectual del 60%. No és el primer cop que desapareix i necessita prendre’s la medicació, motiu de més per tal de poder trobar-lo.

L’ajuntament de La Pobla de Montornès ha facilitat un número de telèfon d’un familiar per tal de posar-s’hi en contacte si algú hagués vist o pogués ajudar en la recerca de Ramon Garcia. A més d’aquest telèfon familiar, el

673 64 35 27

, també es pot recórrer al número 112 d’emergències per tal de facilitar qualsevol informació.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra, que van rebre la denúncia de la desaparició aquest 25 de desembre a la tarda, han posat en marxa un dispositiu de recerca pels voltants de la Pobla de Montornès. A més dels Mossos d'Esquadra, també hi participen els Bombers, la Policia Local i Protecció Civil.Fins al lloc també s’hi han desplaçat el GCR (Grup Caní de Recerca) i l’helicòpter de rescat amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) dels Bombers de la Generalitat, i l’helicòpter dels Mossos d’Esquadra.

Durant el dia d’avui s’ha fet recerca intensiva als voltants del domicili del desaparegut a la urbanització Castell de Montornès i extensiva per diferents carreteres entre la Pobla de Montornès i Roda de Barà, Bonastre, Salomó, Vespella, Nou de Gaià, Riera de Gaià i Torredembarra. També s’ha fet recerca extensiva per les principals pistes forestals i camins rurals de la urbanització Castell de Montornès.

Demà al matí està previst reprendre, a primera hora, la recerca.

tracking