Diari Més

Loteries

L'administració 3 de Salou no només va repartir sort en la Rifa de Nadal

Els propietaris de l'administració del carrer Barcelona s'han assabentat aquest matí que també han repartit 130.000 euros en el sorteig de la Primitiva

Els administradors celebrant aquest dijous haver repartit una sèrie d'un segon premi de la Rifa de Nadal.

L'administració 3 de Salou reparteix sort per partida dobleDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'administració número 3 de Salou, situada al número 57 del carrer Barcelona, està de sort. A més de repartir aquest dijous una sèrie sencera d'un segon premi de la Rifa de Nadal, el número, 04.536, també ha repartit, en el mateix dia, un premi de 130.000 euros del sorteig de la Primitiva. D'aquesta manera, l'administració ha repartit dos premis de més de 100.000 euros en un únic dia.

Els administradors, Amadeu Jové i Jordi Magrinyà, s'han assabentat que també havien repartit un premi de 130.000 euros de la primitiva aquest divendres al matí. «La veritat es que hem quedat molt sorpresos, perquè és molt difícil donar dos premis grans el mateix dia, cosa que no sé si havia passat mai -afirma Jové-. Estem enratxats». Els propietaris han assegurat que a l'administració encara continua la festa d'ahir, que encara s'ha fet més intensa amb el repartiment del premi de la Primitiva.

Amadéu Jové ha explicat que l'únic acertant de la combinació guanyadora del premi de la Primitiva de 130.000 euros ja s'ha acostat a l'administració celebrant la notícia i preguntant quin procediment ha de seguir per rebre el premi. L'administrador ha afirmat que es tracta d'un veí del municipi.

tracking