Diari Més

Origamis solidaris

Els escolars de Tarragona realitzen 24.000 origamis solidaris

La campanya entregarà 50.000 euros a l'AFNOC, la Marató de TV3 i la Fundació Dr. Iván Mañero

Els origamis són figures de papiroflèxia, un art japonès.

Els escolars de Tarragona realitzen 24.000 origamis solidarisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 19 escoles de la demarcació de Tarragona han participat a la campanya solidària de la FundacióMútua General de Catalunya '1 Origami 1 Euro' amb la creació de 24.000 origamis solidaris. D'aquesta manera, la Fundació entrega 50.000 euros del total recaptat en aquesta campanya, que també ha comptat amb la participació d'altres centres de tot Catalunya, a l’Associació de nens amb càncer (AFANOC), la Fundació Dr. Iván Mañero que treballa principalment a Guinea Bissau, i La Marató de TV3, aquest any dedicada a l’Ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

A més del total de 330.000 grues de paper solidàries, les escoles de Catalunya han realitzat 98 'Senbazurus', unes figures de paper compostes per 1.000 grues unides formant un mòbil, símbol de bons desitjos de salut, benestar, felicitat i prosperitat, i que té el seu origen en una nena que va morir a causa de la bomba d'Hiroshima.

Després de realitzar el donatiu econòmic entre aquestes tres entitats, la Fundació Mútua General de Catalunya entregarà els conjunts d’origamis 'Senbazuru' a hospitals i residències de tota Catalunya.

tracking