Diari Més

L'Ajuntament de Calafell tapia el mercat vell per evitar el vandalisme

El serveis tècnics municipals van descartar ahir danys estructurals a l’interior de l’edifici després de l’incendi que van provocar al seu interior

Tot apunta a què el foc de dimecres va ser provocat.

L'Ajuntament de Calafell tapia el mercat vell per evitar el vandalismeAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell ha decidit tapiar l’edifici de l’antic mercat de Segur de Calafell després de l’incendi que es va declarar dimecres a la nit a l’interior de l’espai.

Els serveis tècnics municipals van inspeccionar ahir l’edifici i van descartar possibles danys estructurals. Malgrat això, els tècnics van decidir que la millor opció és tapiar-lo. Segons l’Ajuntament de Calafell, el foc va ser provocat. Si s’impedeix l’entrada a l’edifici, s’evitarà també que aquest torni a ser objecte de vandalisme, com ho ha estat en diverses ocasions.

En l’incendi de dimecres van cremar les runes de l’interior. L’incendi a l’antic mercat vell de Calafell es va produir ahir al voltant d’un quart d’onze de la nit, al número 90 de la carretera de Barcelona. Els veïns del bloc de pisos van haver de ser evacuats per precaució.

Segons sembla, un grup de vàndals haurien trencat els vidres de l’edifici i haurien calat foc al seu interior. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar al lloc dels fets i van extingir les flames en pocs minuts.

tracking