Diari Més

Meteorologia

Acumulacions de fins a 94 mm d'aigua al Camp de Tarragona per les fortes pluges

El Baix Camp és una de les comarques més afectades per la pluja d'aquest divendres

Una quantitat important d'aigua baixa per la riera de Maspujols al seu pas per Riudoms.

Acumulacions de fins a 79 mm d'aigua al Camp de Tarragona per les fortes plugesDAVID A. V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pluja ha estat molt intensa aquest divendres al Camp de Tarragona. Concretament, poblacions com Riudoms i Vinyols dels Arcs, al Baix Camp, i Torroja del Priorat, han vist caure entre 49 i 94 mm d'aigua.

L'aigua baixa en quantitats importants a la riera de Maspujols, al seu pas per Riudoms, tal i com l'usuari de Twitter David A. V ha fet públic a través del seu compte amb aquest vídeo:

Segons dades de Meteo.cat, Riudoms és el municipi que acumula més quantitat d'aigua per metre quadrat, concretament 94,9 mm. Vinyols i els Arcs segueix la població en segona posició amb 92,6 mm, a les 7 de la tarda. A les quatre de la tarda els registres indicaven que al pantà de Siurana hi han caigut 51 mm, a Torroja del Priorat 42.8 mm, i a Falset 41.4 mm. Cambrils, segons Emergències de Catalunya, havia acumulat una seixantena de mm a les dues de la tarda d'aquest divendres.

Per altra banda, Emergències de Catalunya alerta sobre la pluja al Baix Camp, que tot i ser moderada, és persistent i provoca l'acumulació de quantitats importants d'aigua.

tracking