Diari Més

Solidaritat

La soledat de la gent gran de Reus i Cambrils desapareixerà per Nadal

Amics de la Gent Gran ha organitzat diversos dinars a tota Catalunya perquè aquestes persones puguin gaudir d'aquesta festa en companyia

Imatge d'arxiu d'una activitat realitzada per Amics de la Gent Gran.

La soledat de la gent gran de Reus i Cambrils desapareixerà per NadalFacebook Amics de la Gent Gran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gran nombre de persones grans pateixen de soledat per Nadal, una època de l’any complicada per aquells que no tenen ningú amb qui compartir-la. Per posar remei a aquesta problemàtica Amics de la Gent Gran celebrarà el tradicional Dinar de Nadal, que tindrà lloc el 17 de desembre, amb les persones grans de Reus i Cambrils a qui dóna suport.

A més de celebrar-se a Reus i Cambrils, aquesta iniciativa també es durà a terme en 9 ciutats més de Catalunya, per la qual cosa tindrà lloc en un total de 11 ciutats amb 14 dinars. Prop de 600 persones grans participaran en aquestes celebracions acompanyades per voluntaris. Concretament els dinars de Nadal s’organitzaran a Badalona, Barcelona, Cambrils, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Vic, Reus, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Vilanova i la Geltrú.

Regals també per als més grans

Els dies següents a aquests dinars, centenars de voluntaris lliuraran un regal de Nadal a les prop de 1.300 persones grans de tota Catalunya que acompanya l’entitat. Per altra banda, les persones voluntàries augmentaran el nombre de visites a les persones grans durant les dates nadalenques. Fins i tot, algunes persones grans podran gaudir de la taula, el bon ambient i les tradicions pròpies d’una família voluntària que els acollirà.

tracking