Diari Més

La Policia alerta sobre serveis de serrallers 24 hores oferts per persones amb antecedents

El cos ha denunciat quatre persones a Cambrils que estaven col·locant adhesius al municipi sense permís i que tenien força antecedents

Imatge d'arxiu d'adhesius de serrallers 24 hores.

La Policia alerta sobre serveis de serrallers 24 hores oferts per persones amb antecedentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils va identificar i denunciar a quatre persones, dues al barri de la Perellada i dues al barri de l’Eixample, que estaven col·locant adhesius de serrallers 24 hores en portes, immobles i mobiliari urbà sense autorització. En l’operació, que es va portar a terme el passat 9 de desembre, els agents van comissar 4.500 adhesius, 0,72 grams de haixix i 2,5 grams d’un altre estupefaent. La policia va comprovar que tres dels quatre individus denunciats tenien antecedents policials per tinença de drogues, furts, robatoris amb violència, robatoris amb força contra la propietat, lesions i atemptats a agents de l'autoritat.

Tot i que enganxar adhesius és una infracció administrativa que en primera instància no és rellevant per a la seguretat pública, des de la Policia Local es considera necessari recomanar a la ciutadania que extremi les precaucions a l’hora de requerir els serveis de serrallers. En algunes ocasions, els serveis que s'ofereixen amb la col·locació irregular d'adhesius, habitualment amb diferents números de telèfons, poden ser prestats per persones amb historial delictiu, com és el cas de les persones identificades la setmana passada.

tracking