Diari Més

Ensenyament

La consellera Ruiz inaugura la sala polivalent de l'escola Sant Bernat Calvó de Vila-seca

La titular d'Ensenyament va visitar el centre escolar i la Casa Consitorial

Els nens i les autoritats que han participat a l'acte d'inauguració.

La consellera Ruiz inaugura la sala polivalent de l'escola Sant Bernat Calvó de Vila-secaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, ha inaugurat aquest dimecres la nova sala polivalent de l’Escola Sant Bernat Calvó de Vila-seca, que va entrar en funcionament el passat mes de maig.

A la Casa Consistorial la consellera ha signat el Llibre d’Honor de la vila. En paraules d’agraïment al municipi, la consellera Meritxell Ruiz ha remarcat la sensibilitat i l’aposta que sempre ha tingut Vila-seca per l’ensenyament i la tasca educativa. Posteriorment acompanyada de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; diversos regidors de la Corporació i la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Silvia Rodes, la consellera ha visitat l’escola juntament amb la seva directora, Laura Chamorro.

En acabar la visita a les aules, la consellera ha descobert la placa inaugural de la sala polivalent. Finalment, els alumnes de l’escola han ofert una actuació musical a la nova sala polivalent.La nova sala i el porxo lateral d’accés tenen una superfície útil de 256 m2 i ha suposat una inversió, per part de la Generalitat de Catalunya, de 223.000 euros.

tracking