Diari Més

Successos

Un conductor es dóna a la fuga després d'atropellar mortalment una ciclista a Vilabella

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor a Vilabella mateix, un veí de Vila-seca de 33 anys i nacionalitat colombiana

El vehicle implicat en l'accident sense el para-xocs, que ha caigut al lloc de l'accident.

El vehicle implicat en l'accident sense el para-xocs, que ha caigut al lloc de l'accident.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una ciclista de 28 anys i veïna de Tarragona ha mort aquest dilluns en un accident a Vilabella entre dues ciclistes i un vehicle. La noia ha finat al mateix lloc dels fets, i la segona ha resultat ferida de gravetat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat fins a l'hospital Joan XXIII de Tarragona en helicòpter. El conductor del vehicle, un veí de Vila-seca de 33 anys i nacionalitat colombiana, s'ha donat a la fuga, i Mossos d'Esquadra l'ha detingut poc després dels fets al municipi de Vilabella havent iniciat un operatiu policial de cerca i captura. El vehicle implicat en l'accident s'hauria trobat abandonat en aquesta localitat de l'Alt Camp.

Segons ha explicat el cap de l'Àrea Regional de Trànsit de Tarragona, l'inspector Antoni Vilafranca, les dues ciclistes anaven en sentit Tarragona i el vehicle les ha envestit per darrera. El conductor ha aturat el cotxe, ha baixat però després s'ha donat a la fuga. De fet, a l'accident s'ha trobat part del para-xocs del cotxe amb la matrícula. En detenir l'home, els Mossos li han realitzat una prova d'alcoholèmia i drogues que ha donat negatiu. Finalment l'han detingut per quatre presumptes delictes: homicidi imprudent, lesions per imprudència, omissió del deure de socors, i contra la seguretat del trànsit per conduir sense permís. S'està investigant, però, si el detingut disposa del permís de conduir en vigor, a més deles causes de l'accident, ja que el lloc on ha passat és una recta amb bona visibilitat.

Arran dels fets s'han activat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, l'helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del SEM. L'accident ha tingut lloc aquest dilluns a la carretera TP-2031 en el seu pas pel terme municipal de la localitat, concretament al punt quilomètric 19, al voltant d'un quart de dues del migdia. La circulació per la via s'ha tallat en ambdós sentits i s'han creat retencions de mig quilòmetre de llargada, aproximadament. S'ha establert un pas alternatiu per als altres vehicles.

tracking