Diari Més

Els menjadors escolars de la Portalada i El Roquissar reben el distintiu de la Marca Cuina Catalana

El segell reconeix els menús tenen un elevat nombre de plats de cuina catalana tradicional, amb productes de proximitat i de temporada

Foto

Els menjadors escolars de la Portalada i El Roquissar reben el distintiu de la Marca Cuina CatalanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els menjadors escolars La Portalada i El Roquissar d’Altafulla, que gestiona el Grup Cuina Gestió, han rebut el distintiu de la Marca Cuina Catalana. Els menjadors han rebut aquest matí la placa commemorativa del reconeixement en un acte en què hi ha estat presents el regidor d’Educació a l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas; la cap de cuina als menjadors escolars a Altafulla, Laura Finari; els directors d’ambdues escoles, i representants de les dues AMPES.

El distintiu de la Marca Cuina Catalana, atorgat per la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, reconeix la presència de plats catalans en els menús del menjador escolar. Aquest segell garanteix que els menús tenen un elevat nombre de plats de cuina catalana tradicional i actual, amb receptes del patrimoni culinari català. També premia l’ús dels màxims productes de proximitat i de temporada en l’elaboració dels plats, fet que contribueix a la preservació dels productes autòctons.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas, ha destacat «la qualitat i garantia que ofereix Cuina i Gestió als centres educatius d’Altafulla amb el receptari diari que ofereix als seus alumnes». El director d’El Roquissar, Germán Martínez, també ha remarcat la qualitat del menjar, que assegura que «dóna molta seguretat i tranquil·litat a les famílies».

tracking