Diari Més

El jutge Santiago Vidal protagonitzarà la commemoració del Setge de Cambrils

L'esdeveniment tindrà lloc l'11 de desembre a les 12h

El jutge Santiago Vidal.

El jutge Santiago Vidal protagonitzarà la commemoració del Setge de CambrilsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça del Setge acollirà el diumenge 11 de desembre a les 12h l’acte de commemoració del setge que va patir Cambrils el 1640 durant la Guerra dels Segadors. Enguany l’encarregat de fer el parlament institucional d’aquest homenatge als cambrilencs que van morir assassinats per les tropes de Felip IV serà el jutge i professor de dret penal i criminologia Santiago Vidal.

Abans de l’acte, a les 11.45h, les autoritats sortiran de la plaça de la Vila acompanyades pel seguici festiu de Cambrils. En arribar a la plaça del Setge, petarà la traca del Ball de Diables Els Cagarrieres. A continuació, l’alcaldessa, Camí Mendoza, iniciarà l’acte institucional i donarà pas al jutge Santiago Vidal. En acabar els parlaments, hi haurà la ballada dels gegants del Setge de la Colla Gegantera Tota l’Endenga i l’actuació del Ball de Bastons de Cambrils.

Lliurament de les Distincions Honorífiques i concert de Delikatessen

Aquest divendres 9 de desembre a les 19:30h tindrà lloc el lliurament de les Distincions Honorífiques de Cambrils a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El Ple municipal va aprovar per unanimitat atorgar-les enguany al periodista Josep Capella, als futbolistes Joan i Eduard Oriol i a títol pòstum al jurista Màrius Viadel.

Per altra banda, la Cripta de l’Ermita Verge del Camí acollirà el proper diumenge la 2a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. Delikatessen, un quartet vocal femení a cappella, oferirà un concert. El preu de l’entrada és de 6 euros.

tracking