Diari Més

Festes

Cambrils viu el dia gran de la Festa Major de la Immaculada

La processó ha omplert els carrers del nucli antic del municipi

Cambrils ha viscut el dia gran de la Festa Major de la Immaculada amb alegria i tradicions.

Festa Major de la Immaculada de CambrilsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils s'ha omplert aquest dijous de festa i alegria per commemorar el dia gran de la Festa Major de la Immaculada. La Missa Major a l’Església Parroquial de Santa Maria ha donat el tret de sortida a la diada a dos quarts de 12 del matí. Després d'aquesta, la processó ambla Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils, la Colla Castellera Xiquets de Cambrils i la Cobla Ministrers de Cambrils han omplert els carrers del nucli antic del municipi.

La jornada festiva ha finalitzat amb la música de l’Orquestra Cimarrón, que ha ofert a les sis de la tarda un concert, i a les set el ball de Festa Major, al Palau Municipal d’Esports.

La Festa Major continua divendres amb el lliurament de les Distincions Honorífiquesde Cambrils a la Sala de Plens de l’Ajuntament, que el Ple Municipal va aprovar per unanimitat atorgar al periodista Josep Capella, als futbolistes Joan i Eduard Oriol i a títol pòstum al jurista Màrius Viadel. Els actes del programa festiu, que es poden consultar en aquest enllaç, s'allargaran fins diumenge vinent.

tracking