Diari Més

Municipal

Valls iniciarà la renovació integral de l'enllumenat del Barri Antic el 14 de desembre

S’instal·laran 241 nous punts de llum amb tecnologia led que permetran doblar els nivells d’il·luminació i aconseguir estalviar energia

Un dels carrers del barri Antic de Valls.

Un estudi analitzarà la realitat social al Barri Antic de VallsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de renovació integral de l’enllumenat i millores a la xarxa elèctrica al Barri Antic de Valls s’iniciaran el proper dimecres 14 de desembre. Amb aquests treballs, que aniran a càrrec de l’empresa Instal·lacions Boquet i compta amb una inversió de 155.248 euros, s’instal·laran un total de 241 nous punts de llum a 29 carrers i places del barri.

El nou enllumenat amb tecnologia led permetrà doblar la lluminària dels carrers, que estaran il·luminats de mitjana amb 20 lux. Aquesta millora dels nivells d’il·luminació també anirà acompanyada d’un important estalvi energètic, ja que la potència instal·lada serà d’un 60% menys que en l’actualitat. Per altra banda també es modernitzaran les instal·lacions i el soterrament de traspassos aeris de cablejat.

El projecte contempla la modernització de l’enllumenat als carrers de Sant Francesc, Metges, Santa Úrsula, Enxaneta, General Reding, March Anton, Flavià, Santa Marina, Pouet, Sant Sebastià, Figuereta, dels Bous, plaça de la Fusta, Major, Sant Antoni, Carnisseria, Costa del Puntarró, plaça de les Garrofes, Peixateria, Roser, Forn Nou, Sant Pere, plaça dels Alls, d’en Bosc, Nou, Santa Anna, de la Zeta, d’en Gassó, entorn Museu Casteller i plaça de l’Oli.

tracking