Diari Més

Crim dels Pallaresos

L'empresonat confessa haver donat instruccions a una testimoni clau per justificar proves

Un advocat va fer arribar a la propietària del cotxe on es van trobar restes de l'ADN de la víctima una carta escrita per l'acusat d'homicidi

Captura de vídeo de l'acusat d'homici d'una veïna dels Pallaresos.

Gallart va ser vigilada durant un mes abans de la seva desaparicióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'agent de la propietat immobiliària R.F., empresonat com a presumpte autor de la mort d'una antiga client, Carme Gallart, amb qui mantenia un litigi, ha admès que va escriure a una testimoni clau del cas.

Segons han informat fonts judicials, l'acusat ha admès davant el titular del jutjat número 3 deTarragonaque va escriure una carta a una testimoni clau, la propietària del cotxe on es van trobar restes d'ADN de la dona desapareguda i que ell va conduir durant diversos dies.

Els fets es remunten afinals del mes d'agost passat, quan un advocat va lliurar en mà una carta de l'empresonat a la propietària del cotxe. Aquesta, però, la va portar directament al jutjat i la va obrir davant del magistrat. A la carta, que R.F. admet haver escrit, l'instava a destruir-la una vegada llegida i li donava una sèrie d'instruccions per justificar l'aparició de l'ADN de Gallart al cotxe.

Carme Gallart, veïna de Pallaresos de 65 anys, va ser vista per última vegada a la parada de l'autobús d'aquest municipi tarragoní el 18 de juny del 2014. Aquell dia, la Unitat de desapareguts dels Mossos d'Esquadra va situar a Gallart i a l'acusat en un aparcament deTarragonade l'agent, per a qui el jutge va ordenar presó el mes de març passat. Gallarthavia denunciat a l'agent immobiliari per una presumpta estafa, li reclamava més d'un milió d'euros i el judici estava assenyalat el mes de maig passat.

tracking