Diari Més

Es licita la demolició del pont i la urbanització parcial de l'antiga N-340

El projecte inclou la construcció d'un nou pont sobre la riera d'Alforja

Imatge virtual del projecte de recuperació de l'antiga N-340.

Es licita la demolició del pont i la urbanització parcial de l'antiga carretera N-340Ajuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils ha tret a licitació el projecte de reconversió de l’antiga carretera N-340 en l’avinguda Baix Camp, que consisteix en la demolició i construcció del pont sobre la Riera d’Alforja i la reordenació del seu entorn. El termini d’execució de les obres serà d’un any a partir de l’aprovació definitiva del projecte d’execució i el pressupost és de 1.151.831 euros més IVA.Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins el 27 de desembre.

Aquest projecte elimina la barrera històrica que separa dos barris del municipi i permetrà millorar la connectivitat entre tots dos, tant a nivell de circulació per als vianants com a circulació rodada. L’actuació també millorarà la seguretat dels vianants, perquè actualment no existeix un itinerari clar de connexió entre els dos barris, a excepció de la connexió que ha suposat la nova rotonda de recent construcció. L'obra dóna continuïtat a la transformació urbana de l’antiga N-340 que està acometent el municipi.

Fases del projecte

La licitació que ara s'ha fet pública corresponet a les dues primeres de les tres fases de que consta el projecte. La primera fase es basa en l’enderroc del pont i la urbanització parcial de l’Avinguda Baix Camp, amb un pressupost d’execució per contracta de 790.383 euros més IVA. La segona fase contempla la construcció del nou pont sobre la Riera d’Alforja amb un pressupost d’execució per contracta de 361.472 euros més IVA.

La tercera fase, que encara no s’ha licitat, correspon a la urbanització del Passeig central de l’Avinguda Baix Camp amb un pressupost d’execució per contracta de 209.135,93 euros.

Plànol de la zona on es faran les obres.

Es licita la demolició del pont i la urbanització parcial de l'antiga carretera N-340Ajuntament de Cambrils

tracking