Diari Més

Gastronomia

Calamar per a tots els gustos a Salou

Una vintena de restauradors locals participen a les jornades gastronòmiques del 2 a l’11 de desembre

Imatge de la presentació de les jornades.

Calamar per a tots els gustos a SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El calamar es converteix en l'ingredient estrella dels plats de la cuina de Salou durant més d'una setmana a partir d'aquest divendres amb les primeres Jornades Gastronòmiques del Calamar que acull el municipi, amb el nom 'Del mar a la Taula'. Fins al diumenge 11 de desembre, una vintena de restauradors locals potenciaran la Festa del Calamar, que va donar el tret de sortida el dilluns dia 28.

Els restaurants participants en aquestes primeres Jornades Gastronòmiques del Calamar de Salou són: Le Sommelier, O mar restaurant, Asador Córcega restaurant, Bar La Rambla, BanDarra Taverna, Tarambana Taverna, Daba Bar, 4R Gastrobar, Mesón Pa i Oli, Arena Restaurant, La Morera, La Venus de Pepe, Restaurant La Taverna, La Finezza, Gastrobar Cook and Travel, Deliranto. Alucinaciones Gastronòmicas, Sapore di Mare, Cafè di Mare, i Bar Restaurant Aragó.

Entre tots els participants a les jornades es sortejaran un tast de vins i visita al Celler Adernats de Vinícola de Nulles i dues entrades a PortAventura, i per altra banda un “Walke&Wine” al Celler Mas Vincenç i dues entrades a PortAventura. També s'ha creat un concurs de fotografia de les jornades, en el qual els participants han de penjar imatges relacionades amb el calamar a Instagram amb el hashtag #calamarsalou2016 fins el 12 de desembre. La fotografia guanyadora serà la que obtingui mes 'likes'. El guanyador s’endurà una activitat enoturística a la Ribera d’Ebre: Wine&Kaiac, Vins Sunyer i dues entrades a PortAventura.

tracking