Diari Més

Laboral

Xavier Bru Budesca, nou gerent de GINSA AIE

Al nou gerent se li encarregarà l’optimització dels serveis que l’entitat ofereix als seus socis

Imatge de Xavier Bru, el nou gerent de GINSA AIE.

Xavier Bru Budesca, nou gerent de GINSA AIECedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d’Administració de GINSA AIE ha nomenat Xavier Bru Budesca nou gerent de GINSA AIE una vegada finalitzat el procés de selecció de candidatures, que va començar el 28 de setembre passat. Al nou gerent se li encarregarà l’optimització dels serveis que l’entitat ofereix als seus socis.

Xavier Bru, de 42 anys, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i llicenciat en Química per la URV i compta amb més de 15 anys d’experiència professional en llocs de coordinació i direcció a diferents empreses del Grup Sagessa. Destaquen els seus càrrecs de director del Centre MQ Reus entre el 2004 i el 2008, director de Serveis i Recursos de l’Hospital Sant Joan de Reus entre el 2008 i el 2011, director de Recursos del Grup Sagessa entre el 2011 i el 2014. Des del 2014 ocupa el càrrec de director d’Estudis i Projectes del Grup Sagessa.

La gerència de GINSA AIE ha estat assumida, des del dia 5 de maig passat i en funcions, pel Dr. Òscar Ros Garrigós càrrec que ha compatibilitzat amb la direcció de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

tracking