Diari Més

En marxa les obres del nou Consultori Mèdic amb una inversió d'1,5 milions d'euros

Les obres tenen un termini d’execució de 9 mesos

El nou Consultori Mèdic de la Canonja es construirà al carrer H, davant de la plaça

En marxa les obres del Consultori Mèdic amb una inversió d'1,5 milions d'eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fase de construcció del nou Consultori Mèdic de la Canonja ja està en marxa. Concretament es va iniciar el passat dilluns 14 de novembre, quan es va signar l’acta de replantejament per a la seva construcció. La inversió per a construir aquest nou equipament, que se situarà al carrer H, davant la plaça d’Ernest Lluch, es d’1,5 milions d’euros.

El consultori comptarà amb una superfície de construcció de 865 metres quadrats i el termini d’execució de les obres serà de nou mesos. L’empresa adjudicatària de les obres ha estat la unió temporal d’empreses Serbonoiu SL & Viasgon Obras y Servicios SLU.

El nou Consultori de la Canonja tindrà una cartera de serveis composta per medicina de família, pediatria, infermeria d’adults i pediàtrica, educació sanitària i treball social. El nou cap comptarà també amb 3 consultes de medicina general, 3 consultes d’infermeria, 1 consulta pediàtrica, 1 consulta d’infermeria pediàtrica, 3 consultes polivalents, 1 àrea d’educació sanitària, 1 àrea de treball social, 1 àrea administrativa i 1 àrea d’instal·lacions.

L’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, es mostra molt satisfet en veure que una de les obres més reclamades i necessàries pel poble està a punt de fer-se realitat.

tracking